2.-4.dets Tartu jõululaat  (Tartu linn). Kaasas laias valikus ingleid, Ingella omatooteid (käekett Inglitiib, helkivad kaitseinglid, magnetid jne).

9.dets Viljandi Centrumis ostupidu (Viljandimaa). II korruse pop-up turg on avatud kella 17-22.  Kaasa võtame peamiselt Ingella Disain tooteid (magnetid, käeketid, helkivad kaitseinglid, kõrvarõngad, ripatsid jne).

10.dets Põlva jõululaat (Põlva linn). Laat on avatud kella 9st. Kaasas mitmeid ingleid ja käsitööna valmistatud Ingella Disain tooted. Laata korraldab Põlva Kultuuri-ja Huvikeskus.

16.-18.dets Tallinna jõululaat (Tallinna Lauluväljak, II korrus). Laat on avatud R:13-20, L:10-20 ja P:10-18.00. Kaasa võtame peamiselt Ingella Disain tooteid (magnetid, käeketid, helkivad kaitseinglid, kõrvarõngad, ripatsid jne).

20.-22.dets Tartu Kvartli keskuse jõuluturg. Avatud 11-19. Kaasa võtame peamiselt Ingella Disain tooteid (magnetid, käeketid, helkivad kaitseinglid, kõrvarõngad, ripatsid jne).

NB! Kuna Ingella kaitseinglite valik on suur, siis kahjuks ei jõua me kunagi kogu valikut laatadele kaasa võtta. Seega, kui leiate kodulehelt mingi kindla toote ja sooviksite seda laadal lähemalt vaadata, siis kindlasti andke meile sellest ca 2 päeva enne laata teada (nt maili@ingella.ee või +372 5243079). Siis teame vajalikud inglikesed kaasa pakkida.

Meeldivate kohtumisteni!3